المقادير
فرخه متوسطه مقطعه ثمن قطع+بصله مقطعه جوانح+ملح +فلفل+ورق لورى+بهارات.
الطريقه
· نغسل الفراخ جيدا بالدقيق والخل.
· نضع ملعقه زبده على النار ثم نضع عليها الفراخ.
· نضع عليها التوابل وتقلب
· نضع عليها البصل وتترك حتى نصف سوه
· ثم توضع فى صنيه وتوضع فى الفرن حتى تكمل السوه
· وتقدم بهذا الشكل
· طريقه عمل البطاطس البوريه
المقادير
· كيلو بطاطس مقطع مكعبات+ربع كوب لبن+بيضه+ملح+فلفل+ربع كوب جبنه مونزريلا.
الطريقه
· نقطع البطاطس مكعبات ثم توضع ماء مغليه للسلق وعليها ملح.
· نخرج البطاطس من الماء ثم تصفى وتهرس بهذا الشكل