~~ { مرحبا عزيزي الزائر } ~~

1 ~ نشكرك لانك تقدمة الى منتدانا العزيز

2 ~ نتمنى منك المشاركة في اسرتنا المتواضعة عبر الضغط تسحيل

3 ~ لو ما بدك تتسجل مش مشكلة يمكنك التقدم الى القسم الخاص بكم

قسم الزوار الموجود تحت [ منتدى بحر الابداع الطبي ]

بسم ~ قسم خاص بالزوار ~

وفي الختام نود ان نشكرك على زيارتك القيمة ونتمنى ان نكون في حسن

ضنكم وشكرا

مع تحياتنا الادارة
~~ { مرحبا عزيزي الزائر } ~~

1 ~ نشكرك لانك تقدمة الى منتدانا العزيز

2 ~ نتمنى منك المشاركة في اسرتنا المتواضعة عبر الضغط تسحيل

3 ~ لو ما بدك تتسجل مش مشكلة يمكنك التقدم الى القسم الخاص بكم

قسم الزوار الموجود تحت [ منتدى بحر الابداع الطبي ]

بسم ~ قسم خاص بالزوار ~

وفي الختام نود ان نشكرك على زيارتك القيمة ونتمنى ان نكون في حسن

ضنكم وشكرا

مع تحياتنا الادارة



انا رجعت لكم من جديد  واحشتونننننني اووووووووووووووووووووووي مع تحيات اخوكم محمود

تم فتح باب الاشراف لمن يريد الالتحاق بفريق بحر الابداع
آخر المواضيع
date الجمعة أكتوبر 30, 2015 11:29 pm
date الثلاثاء يوليو 21, 2015 5:33 pm
date الأربعاء ديسمبر 10, 2014 7:07 pm
date الخميس أكتوبر 02, 2014 2:38 am
date الخميس مارس 27, 2014 6:13 pm
date الخميس يناير 02, 2014 4:53 pm
member
member
member
member
member
member
Back to Top

  اصنـــع الـــبرجــر بنفـــسكــ Addthi10  اصنـــع الـــبرجــر بنفـــسكــ Email10  اصنـــع الـــبرجــر بنفـــسكــ Printe10

اصنـــع الـــبرجــر بنفـــسكــ

Ozo Design
فريق المسابقه في بحر ابداع
Ozo Design
فريق المسابقه في بحر ابداع
الساعة الان :
الدوله الدوله : مصر
ذكر
عدد المساهمات عدد المساهمات : 179
نقاطي نقاطي : 21579
سمعتي سمعتي : 0
تاريخ الميلاد تاريخ الميلاد : 12/01/1995
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 22/04/2013
العمر العمر : 29
  اصنـــع الـــبرجــر بنفـــسكــ Empty
  اصنـــع الـــبرجــر بنفـــسكــ Clock110 الثلاثاء أبريل 23, 2013 12:31 am

المكونات:
(1 كيلو لحم بقري- 1 بصلة كبيرة-1 فلفل حامي )لو عايزينوا اسبايسى)- 2
ملعقة كبيرة بقسماط مطحون- 1 معلقة ملح كبيرة- قليل من القرفة- 1 بيضة-1
ملعقة صغيرة فلفل أسود مطحون ناعم).الطريقة:
يتم خلط اللحم والبصلة فى ماكينة فرم اللحم، ثم يتم وضع باقي المكونات على
اللحم مع التقليب الجيد باليد، ومهم أوى إننا نخلطهم بايدينا وبعدين مرحلة
إننا نشكلها برجر، ودة فى طوق معدني نضع 3 ملاعق من اللحم فى الطوق على شكل
دائري، وبعدين بحطه فى الفريزر عشان يشد شوية وبعدين التسوية على جريله
ولو مفيش جريله ممكن طاسة تيفال وشوية زيت صغيرين أوى.


sami-sami
عضو جديد
عضو جديد
الساعة الان :
الدوله الدوله : السودان
ذكر
عدد المساهمات عدد المساهمات : 121
نقاطي نقاطي : 22528
سمعتي سمعتي : 0
تاريخ الميلاد تاريخ الميلاد : 04/10/1982
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 25/08/2012
العمر العمر : 42
  اصنـــع الـــبرجــر بنفـــسكــ Empty
  اصنـــع الـــبرجــر بنفـــسكــ Clock110 الأحد مايو 05, 2013 1:34 am

تسلم الايادى موضوع رائع تحياتي وتقديري


)~HeRo~(
عضو جديد
عضو جديد
الساعة الان :
الدوله الدوله : مصر
ذكر
عدد المساهمات عدد المساهمات : 355
نقاطي نقاطي : 24192
سمعتي سمعتي : 0
تاريخ الميلاد تاريخ الميلاد : 04/04/1995
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 29/05/2013
العمر العمر : 29
  اصنـــع الـــبرجــر بنفـــسكــ Empty
  اصنـــع الـــبرجــر بنفـــسكــ Clock110 الإثنين يونيو 24, 2013 2:05 pm


اتيت لاقف بين سطوركِ


اتيت لامتع عيني


بعذب البوح وجميل الكلام


اتيت وقد شدني النور المنبعث


من هنا



اصنـــع الـــبرجــر بنفـــسكــ

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: منتدى بنات في بنات :: طبخ _ مطبخ _ اكلات _ حلويات-